Geen spoed, wel brandweer nodig?

Sinds kort is er een nieuw nummer beschikbaar voor alle niet spoedeisende en niet-levensbedreigende zaken waarbij wÊl de brandweer nodig is.U kunt daarvoor bellen naar đŸŦđŸĩđŸŦđŸŦ-đŸŦđŸĩđŸŦ𝟰.

Het nummer 0900-0904 is 24 uur per dag bereikbaar. Na het inspreken van de plaatsnaam wordt de beller doorverbonden met de regionale meldkamer van de brandweer.

Er zijn veel situaties denkbaar waar de brandweer niet met spoed naartoe hoeft. Denk bijvoorbeeld aan een vermoeid paard dat niet meer zelf uit de sloot kan komen, een boom die over de openbare weg ligt en voor verkeershinder zorgt of een waterlekkage waardoor straten blank komen te staan. Het gaat dus om situaties, die op dat moment niet gevaarlijk of levensbedreigend zijn.

𝘏đ˜Ļđ˜ĩ đ˜¯đ˜ļ𝘮𝘮đ˜Ļđ˜ŗ 112 đ˜Ŗ𝘭đ˜Ēđ˜Ģ𝘧đ˜ĩ 𝘩đ˜ĻĖđ˜ĩ đ˜ĸ𝘭đ˜ĸđ˜ŗđ˜Žđ˜¯đ˜ļ𝘮𝘮đ˜Ļđ˜ŗ 𝘷𝘰𝘰đ˜ŗ đ˜ĸ𝘭𝘭đ˜Ļ 𝘭đ˜Ļ𝘷đ˜Ļđ˜¯đ˜´đ˜Ŗđ˜Ļđ˜Ĩđ˜ŗđ˜Ļđ˜Ē𝘨đ˜Ļđ˜¯đ˜Ĩđ˜Ļ 𝘴đ˜Ēđ˜ĩđ˜ļđ˜ĸđ˜ĩđ˜Ēđ˜Ļ𝘴. 𝘔đ˜Ļđ˜ĩ đ˜Ĩđ˜Ēđ˜ĩ đ˜¯đ˜Ēđ˜Ļđ˜ļ𝘸đ˜Ļ 𝘭đ˜ĸđ˜¯đ˜Ĩđ˜Ļ𝘭đ˜Ēđ˜Ģđ˜Ŧđ˜Ļ đ˜¯đ˜ļ𝘮𝘮đ˜Ļđ˜ŗ đ˜Ŗđ˜Ļ𝘴𝘤𝘩đ˜Ēđ˜Ŧđ˜ĩ đ˜Ĩđ˜Ļ đ˜Ŗđ˜ŗđ˜ĸđ˜¯đ˜Ĩ𝘸đ˜Ļđ˜Ļđ˜ŗ 𝘷𝘰𝘰đ˜ŗđ˜ĩđ˜ĸđ˜ĸđ˜¯ 𝘰𝘷đ˜Ļđ˜ŗ đ˜ĻĖđ˜ĻĖđ˜¯ đ˜Ēđ˜¯đ˜¨đ˜ĸđ˜¯đ˜¨ 𝘷𝘰𝘰đ˜ŗ đ˜ĸ𝘭𝘭đ˜Ļ 𝘮đ˜Ļ𝘭đ˜Ĩđ˜Ēđ˜¯đ˜¨đ˜Ļđ˜¯ đ˜ģđ˜°đ˜¯đ˜Ĩđ˜Ļđ˜ŗ 𝘴𝘱𝘰đ˜Ļđ˜Ĩ. 𝘖𝘱 đ˜Ĩđ˜Ēđ˜Ļ 𝘮đ˜ĸđ˜¯đ˜Ēđ˜Ļđ˜ŗ đ˜Ŗ𝘭đ˜Ēđ˜Ģ𝘧đ˜ĩ 112 𝘷đ˜ŗđ˜Ēđ˜Ģ 𝘷𝘰𝘰đ˜ŗ đ˜ĸ𝘭𝘭đ˜Ļ 𝘭đ˜Ļ𝘷đ˜Ļđ˜¯đ˜´đ˜Ŗđ˜Ļđ˜Ĩđ˜ŗđ˜Ļđ˜Ē𝘨đ˜Ļđ˜¯đ˜Ĩđ˜Ļ 𝘴đ˜Ēđ˜ĩđ˜ļđ˜ĸđ˜ĩđ˜Ēđ˜Ļ𝘴.

#09000904

Related posts

Leave a Comment