Geen spoed, wel brandweer nodig?

Sinds kort is er een nieuw nummer beschikbaar voor alle niet spoedeisende en niet-levensbedreigende zaken waarbij wรฉl de brandweer nodig is.U kunt daarvoor bellen naar ๐Ÿฌ๐Ÿต๐Ÿฌ๐Ÿฌ-๐Ÿฌ๐Ÿต๐Ÿฌ๐Ÿฐ.

Het nummer 0900-0904 is 24 uur per dag bereikbaar. Na het inspreken van de plaatsnaam wordt de beller doorverbonden met de regionale meldkamer van de brandweer.

Er zijn veel situaties denkbaar waar de brandweer niet met spoed naartoe hoeft. Denk bijvoorbeeld aan een vermoeid paard dat niet meer zelf uit de sloot kan komen, een boom die over de openbare weg ligt en voor verkeershinder zorgt of een waterlekkage waardoor straten blank komen te staan. Het gaat dus om situaties, die op dat moment niet gevaarlijk of levensbedreigend zijn.

๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ 112 ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง๐˜ต ๐˜ฉ๐˜ฆฬ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ข๐˜ณ๐˜ฎ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ถ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด. ๐˜”๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ถ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ฌ๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ถ๐˜ฎ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ด๐˜ค๐˜ฉ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฆฬ๐˜ฆฬ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ด๐˜ฑ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ. ๐˜–๐˜ฑ ๐˜ฅ๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ฎ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฃ๐˜ญ๐˜ช๐˜ซ๐˜ง๐˜ต 112 ๐˜ท๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ท๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ฆ๐˜ช๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ช๐˜ต๐˜ถ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ด.

#09000904

Related posts

Leave a Comment