Vier verdachten aangehouden na poging diefstal Audi in NesselandeAfgelopen nacht, maandag 22 juli kreeg de politie twee meldingen dat er in de Pablo Picassostraat ( Nesselande ) vermoedelijk een voertuig zou worden gestolen. Oplettende bewoners zagen vier verdachten personen bij een voertuig vandaan rennen en stapten in een ander voertuig, waarvan het kenteken werd doorgegeven.

Nadat de melding bij 112… binnenkwam is de politie ter plaatse gegaan. Ze troffen een sportieve Audi midden in de straat aan, met de ramen geopend. Op het voertuig waren veel afdrukken te zien van handen. De politieagenten hadden het vermoeden dat de Audi bij iemand voor de deur was weggeduwd de straat op.

De politie wist de eigenaar van de Audi RS5 te achterhalen die nogal verbaasd reageerde op het feit dat zijn auto verderop midden op de straat stond. De eigenaar had goede camerabeelden van de diefstal, waardoor ze een duidelijk signalement van de verdachten hadden.

Inmiddels kreeg de politie te horen dat er door politie Utrecht een achtervolging had plaatsgevonden met een voertuig, voorzien van het kenteken dat bij deze melding was weggereden. Het voertuig, met naar later bleek, gestolen kentekenplaten, was per toeval opgepikt doordat deze te hard reed over de snelweg. Ter hoogte van Nieuwegein zijn met behulp van o.a de politieheli, vier op de vlucht geslagen verdachten aangehouden.

De verdachten zijn geen onbekenden van de politie en zullen worden verhoord door de recherche van het basisteam.

Super dat getuigen direct politie belden en een kenteken konden noteren. Mede hierdoor zitten de verdachten nu vast op het bureau!

Dank voor het melden!Related posts

Leave a Comment