Inbraak in Nesselande

GETUIGEN & CAMERABEELDEN GEZOCHT!

“Vandaag, maandag 13 september 2021, omstreeks 04.00 uur, is er ingebroken in ons huis aan de Francis Picabiastraat 30 in Nesselande.

Om 04.12 uur werd ik wakker van glasgerinkel. Ik heb meteen, om 04.13 uur, 112 gebeld. In ieder geval twee, mogelijk drie, personen zijn onze woning in geweest. Ik heb een inbreker kunnen pakken op het moment dat hij mijn kamer in liep. De andere twee zijn gevlucht en weggerend richting de Kurtwittersstraat. Dit is op camerabeelden te zien. Op diezelfde beelden is ook te zien dat zij vanaf de Kurtwittersstraat aan komen rennen en met z’n drieën ons pad op komen. Daar hebben zij, zoals te zien op de foto, met een straatsteen het glas ingegooid.

De man, of beter gezegd jongen, die ik gepakt heb zag er als volgt uit:
– man;
– blank;
– kort blond haar;
– blauw mondkapje;
– zwarte dunne zomerjas met capuchon op.

De andere inbreker die ik kort gezien heb was ook in het zwart gekleed.

Mochten jullie camerabeelden hebben, staan jullie camera’s op of rondom de Francis Picabiastraat of hebben jullie verdachte dingen gezien, niet alleen rond het tijdstip (~04.10 uur) maar ook de afgelopen dagen, dan zou dat voor mij enorm van waarde zijn.”

Wees gewaarschuwd!!

Related posts

Leave a Comment