Flyer in de bus gehad van buurtpreventie lopers?

De lopers van Buurtpreventie Nesselande lopen deze maand elke week door een ander deel van Nesselande. Tijdens de rondes controleren ze huizen en tuinen op o.a. onderstaande punten. Mocht 1 van deze punten niet in orde lijken te zijn dan wordt onderstaande flyer door de bus gedaan met daarop 1 of meerdere punten aangevinkt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze flyer is puur voor de bewustwording. Zo kun je in ons voorgaande nieuwsbericht lezen dat zo’n 60% van de huizen in Nesselande niet voorzien zijn van sloten met kerntrekbeveiliging. Een inbreker kan een slot zonder kerntrekbeveiliging binnen ongeveer 40 seconden openmaken. Het is aan iedere bewoner zelf om te kiezen voor veiligere sloten of niet.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze actie dan kun je contact opnemen met het Buurtpreventie Nesselande team via emailadres: info@buurtpreventienesselande.nl

Deze actie wordt uitgevoerd in overleg met de Politie (wijkagenten) en de Gemeente Rotterdam.

————–

PS:
Buurtpreventie Nesselande heeft geen enkel commercieel belang bij deze actie maar aangezien wij veel vragen krijgen naar een goede slotenmaker hieronder een aanbieding voor bewoners van Nesselande:
Facebook (zie omslagfoto): https://www.facebook.com/lockit.slotenmaker/
of raadpleeg de website: www.lockit.nl

 

Related posts

Leave a Comment