fbpx

100 burger hulpverleners gezocht in Nesselande

1 min read
Er is nu 1 landelijk systeem, HartslagNu, voor de oproep van burgerhulpverleners bij reanimaties. Voor Nesselande zijn we daarom op zoek naar 100 burgerhulpverleners. Via een aparte Telegram groep houden we als burgerhulpverleners in Nesselande contact met elkaar. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor deze 'Nesselande Standby' groep en dan houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom reanimatie en burgerhulpverlening in Nesselande.

Er is nu 1 landelijk systeem, HartslagNu, voor de oproep van burgerhulpverleners. Lees hier meer over wat een burgerhulpverleners is en doet.

Voor Nesselande zijn we daarom op zoek naar 100 burgerhulpverleners. Als burgerhulpverlener heb je een reanimatie/AED certificaat en krijg je via een speciale app van HartslagNu direct melding van de meldkamer 112 over een reanimatie in jouw omgeving. Je krijgt dan het verzoek om of direct naar het slachtoffer te gaan of om een AED te halen in de wijk.

Via een aparte Telegram groep houden we als burgerhulpverleners in Nesselande contact met elkaar. Je kunt je vanaf nu hier aanmelden voor deze ‘Nesselande Standby’ groep (ook als je nog geen AED/Reanimatie en/of EHBO cursus hebt gedaan) en dan houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom reanimatie en burgerhulpverlening in Nesselande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

RSS
Follow by Email